Muziekles

De muzieklessen worden bij OBK Brakel in eigen beheer gegeven*. Leerlingen krijgen ieder 20 minuten les. Als er leerlingen zijn van het zelfde niveau krijgen deze soms samen les. Zo leren ze ook nog iets door naar elkaar te luisteren. 

Gratis proefles

Iedereen die het leuk lijkt om een instrument te leren spelen wordt dan van harte uitgenodigd voor een gratis proefles. Zo maak je kennis met het instrument en het notenschrift en kan je kijken of je het echt leuk vindt en lid wilt worden bij OBK.

De muzieklessen zijn uiteraard niet alleen voor kinderen. Ook volwassenen die het eigenlijk altijd al leuk gevonden hebben om muziek te leren maken, maar waarbij het er eigenlijk nooit van gekomen is om het te leren, zijn van harte welkom.

Aanmelden

Wil je muziekles gaan volgen bij OBK? Dan mag je onderstaande gegevens invullen. Als je op verzenden klikt, komen je gegevens en/of vragen bij OBK terecht. Er zal dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen worden om je vragen te beantwoorden of om aan te geven wanneer kan je beginnen met de proefles.

En natuurlijk ook muzikanten die al een instrument kunnen spelen en graag lid van OBK Brakel willen worden, zien wij graag!

* Met uitzondering van slagwerk- en saxofoonlessen

Laat een reactie achter