100 jaar OBK Brakel

Muziekvereniging OBK Brakel bestaat bestaat dit jaar 100 jaar. Hiervoor zijn er tal van activiteiten en evenenten georganiseerd. Deze vindt u terug in de agenda.

Zoals ieder jaar, openen we ook ons jubileumjaar met het Nieuwjaarsconcert. Dit vindt op zaterdag 19 januari plaats in de Wilhelminahof in Brakel. U bent vanaf 19.30 uur van harte welkom. Het concert zal om 20.00 uur beginnen.

En omdat dit de start is van ons jubileumjaar, willen we die avond natuurlijk samen met u een begin maken aan ons feestjaar en te proosten op ons 100 jarig bestaan.

Kleurwedstrijd

Naast een mooi concert van het A- en B-Orkest met mooie muziek, hebben we speciaal voor de jeugd ook een kleurwedstrijd georganiseerd. Alle kinderen van de basisscholen in Brakel hebben afgelopen week een kleurplaat meegekregen die ze uiterlijk vrijdag 18 januari voor 17.00 uur in mogen leveren. Dit kan op de Elzenstraat 68 in Brakel. Tijdens het nieuwjaarsconcert zullen we de winnaars bekend maken. Zorg dat je er dan bij bent, zodat je ook je prijs in ontvangst kunt nemen!

Heb je geen kleurplaat, omdat je bijvoorbeeld niet in Brakel op school zit, of is er iets mis gegaan met je kleurplaat, dan kun je hieronder een nieuwe downloaden, deze printen, kleuren en inleveren. Veel kleurplezier!!

    

 

Reacties zijn gesloten.