Betuwe Cup zaterdag 29 oktober 2016 te Maurik

Het muziekfestival van de Betuwe staat gepland op zaterdag 29 oktober a.s. van 09.30 tot 21.00 uur in het Gemeentehuis(gem. Buren) aan De Wetering 1 te Maurik. De toegang bedraagt: € 5,– per persoon.

De Betuwe kent een groot aantal HaFaBra-orkesten die zoveel mogelijk aanwezig zijn op het muziekfestival. Als er dan nog plaats over is kunnen orkesten van buiten de regio deelnemen. Als voorbereiding op het concertconcours te Drachten heeft ook O.B.K. Brakel ingeschreven op het festival. Het optreden van O.B.K. onder leiding van dirigent Leon Vliex staat gepland om 13.00 uur. De twee werken voor het concours zullen worden uitgevoerd, in de volgorde: Composition VIII van Leon Vliex en Between the two Rivers van Philip Sparke, het laatste werk zal tijdens de Betuwe Cup worden beoordeeld door de vakjury; Jan Van der Roost en Jos Pommer.

Het orkest met de hoogste punten zal aan het einde rond 21.00 uur worden uitgeroepen tot winnaar van de Betuwe Cup 2016. Wij wensen alle deelnemers heel veel succes en muzikaal plezier tijdens de uitvoering en de toehoorders veel luisterplezier.

 

Reacties zijn gesloten.