Bommelerwaard in Concert(BIC) op 4 november 2017 in Huis Brakel

De eerste uitvoering van dit nieuwe muziekfestival zal plaatsvinden op zaterdag 4 november a.s. in Huis Brakel te Brakel. Vanaf 15.00 uur zullen een 7-tal orkesten hun beste muzikale kunnen presenteren, waarbij de uit te voeren programma’s geheel vrij zijn. Orkesten kunnen zelf aangeven of ze een kritisch verslag willen waarmee ze weer verder kunnen naar de toekomst of naar een gerichte concoursdeelname. Arnold Wensink zal deze verslagen verzorgen.

Fanfare O.B.K. Brakel zal onder leiding van dirigent Leon Vliex een geheel nieuw programma brengen: The Sunken Village van P. Sparke gevolgd door Pie Jesu van Andrew Lloyd Webber met solist op Flugel; Carolina Mc Cormack en Soprano Cornet: Herman van Veen, als afsluiting van het optreden brengt O.B.K. het laatste deel uit The Saga of Haakon the Good, The Battle of Rastarkalv, eveneens van P. Sparke. Het optreden van O.B.K. staat gepland omstreeks 15.45 uur.

Het nieuwe evenement is een initiatief van een viertal orkesten uit de Bommelerwaard en heeft als doel zoveel mogelijk Bommelerwaardse orkesten bij elkaar te brengen die in een ontspannen sfeer een mooi concert verzorgen, geheel in vrije keuze samen te stellen. Voor overige info zie de Facebookpagina van de BIC: https://www.facebook.com/events/1286555444717296/

 

Reacties zijn gesloten.