Muziek=LOL

Muziek is overal, Muziek maakt je slim, Muziek is gezellig, Muziek maak je samen, Muziek is lol!

Wat muziek is en hoe muziek gemaakt wordt, daar hebben we allemaal wel een beeld bij. En wat muziek met ons doet, welke emoties het op kan roepen, ook dat is niet vreemd. Dat muziek slim maakt, je concentratie kan verbeteren en zelfs topsport voor je hersens is, dat zijn allemaal feiten die door wetenschappers onderzocht zijn. En dat muziek invloed heeft op keuzes die je maakt, daar maakt de reclame wereld dagelijks dankbaar gebruik van. Maar hoeveel plezier je beleeft op het moment dat je zelf muziek maakt, dat moet je ervaren!

Op vrijdag 19 februari start OBK met Muziek=LOL. In 15 weken tijd maken kinderen van de basisschool kennis met verschillende vormen en stijlen van muziek. Ze gaan naar muziek luisteren, ze gaan ervaren welke emoties bij verschillende muziek past, ze zullen merken wat de invloed van muziek in ons dagelijkse leven is, ze maken kennis met verschillende muziekinstrumenten en… natuurlijk gaan ze zelf ook ervaren hoe leuk het is om muziek te maken!

Muziek. Het is iets zo vanzelf sprekends. Het is er altijd. Het is overal. Maar het is ook bijzonder! En dat willen we de kinderen zelf laten ervaren.

We zijn op de school geweest en hebben de kinderen verteld, maar vooral zelf laten beleven wat Muziek=LOL inhoud. En de reacties waren erg enthousiast.

Heb je zelf kinderen of kleinkinderen, die je op op deze leuke manier kennis wilt laten maken met muziek, geef ze dan op! Dit kan door een mailtje te sturen naar info@obkbrakel.nl.

Muziek=LOL is op vrijdag avond van 18.00 tot 18.45 uur in Huis Brakel te Brakel. De kosten zijn € 50,- voor 15 lessen én daarbij krijgen de kinderen ook een blokfluit welke ze na afloop mogen houden.

Mocht je nog meer informatie willen, kijken dan in ons Muziek=LOL boekje of stuur een mailtje naar info@obbrakel.nl

 

Doe jij ook mee?

 

 

 

Reacties zijn gesloten.