Programma’s voor OBK Brakel meets WDV Clinge zijn bekend!

De uitwisseling met Weldoen door Vermaak Clinge o.l.v. dirigent Dirk Verholle krijgt zaterdag 14 november a.s. zijn vervolg in De Heeren van Suylighem te Zuilichem. Het Gastschip Sophie is het decor voor de ontmoeting tussen beide orkesten. De aftrap om 20.00 uur is door WDV Clinge o.l.v. Dirk Verholle. Zij brengen deze avond een zeer gevarieerd programma met o.a.:  Fanfare tot het Ballet “La Péri” van Paul Dukas, “Potter Point” van Leon Vliex, Ballad & Samba van Frode Thingnaes met als soliste op sopraan saxofoon Saskia Batenburg en Manhatten Skyline van David Shire in een arrangement van J. Perik.

Na de pauze is de beurt aan Fanfareorkest O.B.K. Brakel o.l.v. dirigent Leon Vliex. Ook hier een nummer van de dirigent/componist, “Composition VIII”. Dit spektakel werk zal het nodige vragen van de muzikanten, maar zij willen samen met de dirigent deze avond de uitdaging aan gaan en de verklanking van Leon’s  muzikale inspiratie van Kandinsky’s “Composition VIII” ten gehore brengen. Verder vermeldt het programma o.a.: “Centaur” van Derick Broadband, “Jericho” van Bert Appermont en “Toccata in D minor” van Johann Sebastian Bach in een arrangement van Lieuwe de Jong.

Graag tot zaterdag 14 november 2015 in het Gastschip Sophie van De Heeren van Zuilichem, Maas-Waalweg 15, 5305 TC Zuilichem. Toegang is gratis!

Reacties zijn gesloten.